15.09.2016

Top 5 Wednesday: Books You Want To See as Tv ShowsRealizez că e joi azi, daaar.... Mi-a plăcut prea mult subiectul ca să nu împărtășesc.

  1. The Raven Cycle de Maggie Stiefvater. Cărțile astea au o atmosferă incredibilă, niște personaje minunate și un plot catchy. Ce-ți mai poți dori? Plus, dacă setul ar arăta cel puțin la fel de bine ca editurile de pe tumblr, atunci am fi cu adevărat satisfăcuți. Seria are patru volume, deci îndeajuns de mult material să avem mai multe sezoane. Și să fim serioși, avem și fandomul necesar să iasă ceva bun.
  2. Legendele clanului Otori de Lian Hearn. O saga plină de răzbunare, lupte, mister, trădare, fete badass. Cred că ar face unul din cele mai antrenante seriale posibile, dar știu că e doar un mic vis, având în vedere cât de puțin populare sunt aceste cărți. 
  3. The Parasole Protectorate Series de Gail Carriger. Oh vai, aș plânge dacă vreodată se va face o ecranizare. Personal, mie mi-ar plăcea mai degrabă un serial decât film, pentru că deși plotul fiecărei cărți nu este neapărat foarte lung sau complicat, scenele în care Alexia Tarabotti, personalul principal, interacționează cu cei din jur și replicile ei sunt aur. Ca și toate personajele secundare, de altfel, care ar merita mult timp să ne atașăm de ele.
  4. A Little Life de Hanya Yanagihara. Ar fi cel mai trist serial din univers. Aș plânge de la minutul 1 până la sfârșit. 
  5. The Lunar Chronicles de Marissa Meyer. Spațiu, personaje feminine puternice și romanță. Aah, ar fi minunat. Plus că ar fi un cast foarte divers ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu