09.07.2016

June Favorites

Din cauza lipsei de timp și chef, rubrica asta a devenit cam moartă. Am vrut să fac postarea asta colectivă, având și preferatele din toate lunile anterioare, dar timpul nu e real pentru mine așa că nu prea mi-am mai putut aminti ce a fost când, deci o să ne mulțumim doar cu iunie, când chiar mi-am făcut o listă cu preferatele.

Am devenit total obsedată de un nou sortiment de ceai de la Lipton, și anume: ceaiul verde cu mentă. Aroma de mentă este super puternică (ceea ce e și partea mea preferată) și nu știu, îmi place așa de mult. Îmi fac în fiecare dimineață o cană uriașă și apuc să mă bucur de ea ore în șir, e o minune. Și cu atât mai bine, cu cât am decis că încep o colecție de ceaiuri, ca urmare a unei întâmplări tare drăguțe de care o să vorbesc mai mult în următoarea postare de genul.


Luna iunie a fost plină de maratoane surpriză. Pentru că am fost bolnavă prima săptămână din lună, am decis să mă relaxez într-o zi uitându-mă la toate filmele după romanele lui Jane Austen. Dintre toate, mini-seria din 2008 Sense and Sensibility a fost preferată mea. A avut niște actori foarte drăguți care s-au descurcat de minune (am plâns de câteva ori), iar povestea a fost urmată frumos, deci clar a fost bun.
Am prins din urmă toate episoadele care au mai ieșit din Steven Universe, care încă este cea mai drăguță, minunată, interesantă, tristă și adorabilă chestie (all in one). Iubesc așa de mult desenul ăsta animat și chiar trebuie să-l vedeți, nu am cuvinte îndeajuns de multe și bune să-l laud. Noi episoade o să iasă, din nou, din 18 iulie !!
Brooklyn Nine-Nine este un serial nou pe care l-am început cu mama, în căutare de ceva amuzant. Și ei bine, chiar asta am primit. Întâmplările amuzante, uneori serioase și actuale ale unei secții de poliție, cu niște personaje foarte colorate și plăcute. Nu am văzut foarte mult, să fiu sinceră, deci nu mă pronunț sigur încă, dar până acum îmi place.
Iar Kiznaiver. Oh doamne, cum să vorbesc de Kiznaiver. Este un anime făcut de aceeași creatori care au lucrat și la Kill la Kill, așa că am știut că-mi va plăcea. M-am așteptat să mă uit la tot dintr-o bucată sau să devină unul din preferatele mele? Nu. Pe scurt, aici este vorba de un proiect de a face oamenii să empatizeze cu restul, prin simplul act de a le împărți durerea. Și de-aici totul devine o filozofie despre legăturile dintre oameni, dar și un drum al cunoașterii pentru protagoniști. Și am iubit absolut totul.


Tot în luna iunie am început să mă joc Dragon Age Origins. Pe lângă faptul că am stat și m-am jucat 17 ore încontinuu, nu cred că am un argument mai bun pentru care să vă conving să-l încercați. Bineînțeles, pentru că e cel mai vechi dintre jocurile DA, grafica nu ese genială, dar povestea este super interesantă și sunt îndrăgostită de cam toate personajele. Ceva îmi spune că vara mea va fi ocupată non-stop cu jocul ăsta.


Și ultima chestie din postare: două stickere și un cartonaș, cu artă pentru cartea Simon vs the Homo Sapiens Agenda, și semnate de autoare. A fost un fel de giveaway/concurs pe site-urile autoarei, și atâta timp cât făceai ceva să-ți arăți iubirea față de cartea de față, primeai un mic pachet din partea lui Becky Albertalli. Eu am scris un fanfiction, pe care-l puteți citi aici. 

Am revenit oficial. Bună!

2 comentarii:

  1. Adoooooooooooor postările de genul, Sara! Ar trebui să fac și eu câteva pentru că am multe lucruri random pe care le iubesc.
    PS: Am țipat puțin la Dragon Age bcs of reasons.

    RăspundețiȘtergere
  2. vacanță plăcută, saraaaa! și eu am revenit :)

    RăspundețiȘtergere